Szervezetfejlesztési szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik szeretnének egy ütős beszerzés szervezeti csapatot, kiváló csapatmunkát és eredményes kategóriamenedzsmentet.

 

A beszerzési szervezet hatékonyságának alapja a szervezetben dolgozó szakemberek megfelelő összeállítása, szerkezete, kompetenciái, együttműködése. A feladat és felelősségi körök megfelelő elosztása a munkatársak között egy olyan szilárd alapot teremt, amelyre építve megteremthetők a hatékonyság elemei - folyamatok, technikák, riportok, kompetenciák -, amelyekkel rövid időn belül jelentős teljesítménynövekedés érhető el.

Szolgáltatásunk magában foglalja a beszerzési adatok átfogó elemzését, amely alapján meghatározzuk a vállalat költési jellemzőit, költségstruktúráját, a főbb költségnemeket, ezek időbeli eloszlását, szezonalitását, az egyek költségelemekhez tartozó szállítói piacokat, az egyes beszerzési eljárások átfutási idejét, szerződések teljesülését. Az elemzéssel párhuzamosan felmérjük a szervezeten belül már meglévő kompetenciákat, illetve azonosítjuk a hiányzókat.

Az átfogó adat- és kompetencia-elemzés alapján javaslatot teszünk egy a vállalatra szabott beszerzési kategóriamenedzsment rendszer kialakítására, a kategóriarendszerhez szükséges kompetenciák felállítására, a visszamérési rendszer bevezetésére. 

Javaslatunk tartalmazza:

Igény esetén az általunk javasolt szervezetfejlesztési projektet megvalósítjuk, támogatjuk.

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült